2021 38. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2021 16:38
Hayatta insanı yoran, çıkarcı insanlar, gerçekleri saklayanlar, olaylar da üç maymunu oynayanlar ve zehirli bir sevgi ile bağlılık gösterenlerdir. { BENCE :) } Kral Raca Tarek gücünün ve namının getirisiyle bir şeyleri elde etmek için çabalamak yerine sadece sahibi olmayı biliyordu. Ama sevginin sahipliğini yapamadı. Zorla bir insana kendini sevdiremedi. Bununla başladı büyük yıkım. Kalinda.. Ana kahraman. Normal kitaplara nazaran daha belli ve özel bir karaktere sahip. Acıya, acıya alışmaya. Sevdiklerini kaybetmeye. Güveninin sarsılmasına. Felaketlerin baş nedeni olarak insanlar ölürken bile ağlayan bir kalbe. Ve anladım ki.. Bir insanın kalbi temiz ise hayata karşı mücadelesi zor olsa bile kazanabiliyor. Ve anladım ki.. Güvenilmez insanlar çıksa bile karşına , hayatını feda edebilecek insanların kalplerinde yer alabiliyoruz. Önemli olan bizim de feda ettiklerimiz, verdiğimiz sözler ve güvenilir oluşumuz. Kuşku duyulan bir kalbe kimse talip olmuyor. Ne eş olarak, ne dost olarak... Bir çırpıda biten bir kurguya sahipti. Yazarın kalemini çok beğendim. Heyecan dolu film tadında bir kitaptı. Fantastik kitap sevenlere tavsiyem olsun :))
Yüzüncü KraliçeEmily King · Hep Kitap · 2018107 okunma