10. Hikaye Tamamlama Etkinliği
Hikâyemiz hakkında yorum ve görüşler bu ileti altından yürütülecektir. Hikâye Yazma Sıralaması: 1-
Uğur
Mithril / Nobody
Mithril / Nobody
Hikâye Linki: #14132602
Etkinlik
Benden önceki yazılanlara, özellikle Nesli'nin ve Uğur hocamınkilere bayıldım. Ayıldıktan sonra paylaşabildim hikayeyi. Hikaye tamamlama etkinliklerine katılmaya başladığımdan beri tarihi bir hikaye yazmak istemiştim. Bu fırsatı verdiği için Muzaffer Bey'e ayrıca teşekkür ederim.
Muzaffer Abi kesinlikle çok iyiydi ve merak uyandırıcıydı, eski deyimler "ne la" gibi seslenmeler filan çok hoştu, eklediğin olgu ise bayağı hoşuma gitii, işler karıştı artık.
Hikâye bütünleştirilmiş şekilde, haber olarak paylaşılmıştır. #14837318
Ceren çok güzel olmuş, eline sağlık. Değinilmesi gereken her konuya, cümleye değinmişsin. Yalnız kedimiz değer kaybetmiş sanırsam, Nesli kedinin adını Milyar yapmıştı ama sen Milyon yapmışsın, kedimizin adı Milyar bizim lütfen :) Elma bölümü ve karakterin eve gitme kısımları çok güzeldi (çünkü orada bol bol benim kısımlarıma gönderme vardı) Bundan daha güzeli de olmazdı sanırsam. Karındeşen Jack'ten sonra Zodyak da sanki biraz havada kaldı gibi ama benimkine göre daha çok cevap verdi en azından.
Yaptığım iki etkinliktir benden sonraki sırayı Nesli'ye vermemin tek sebebi aslında budur, beceremeyerek vermeyi çalıştığım postmodernizm havayı kesinlikle daha güzel devam ettirebileceğine güvendiğim kalemdir, beğendiğim cümleler ise, "Toprağımı ıslatıyorlar şuan.Islandığında yeşerebilecek geleceğim olmamasına rağmen neden su döküyorlar bu soğuk yığınımın üzerine?" "Tabutun içindeyken, acaba nefes alacak mıyım diye gözlerini beyaz kumaşa sarmalanmış göğsüme kilitleyen annemi gördükçe, atmayan kalbimin sızlamasına engel olamadığım anı, defalarca ölmüş bedenimde yaşıyorum." Bu arada kedinin adı "milyar" olarak çok hoşuma gitti, 1 ay sonra filan bahçede olan kedilerden yeni mahsüller geldikten sonra birinin adını milyar koyabilirim.
Şükran Can
Şükran Can