Serinin son kitabıyla kampüse veda ediyoruz sanırım üçüncü bir seri okumayız diye düşünüyorum. 😂 Eminim Elle Kennedy kampüsten başka kitaplar da yazmıştır. Yazım dilini ve esprili yaramaz karakterlerini seviyorum. Fakat bu seri bir tık sönük kalmış olsa da bu kitabı sevdim. Tartışmasız serinin en iyi kitabıydı.
🍭
Girdiği aptalca bir iddia ile kendini hiç yapmayacağı bir şekilde yakışıklı ve ukala hokey oyuncusu Conor Edwards'ın önüne atan Taylor büyük bir cesaret örneği göstermişti. Fakat beklemediği bir şey varsa o da Conor'un onunla ilgileniyormuş gibi yapmasıydı. İstediği her kadını elde edebilen bir adamın kendisi gibi sıradan bir kızla ne işi olurdu? Yine de onu küçük gören kızları kandırmak için Conor'un iş birliği yapmasına sevinmişti. Bir kaç yalandan öpücük ve flörtün ne gibi bir zararı olabilir ki? Ama oynadıkları bu tehlikeli oyun bir saatli bomba gibi her an patlamak üzeredir.
🍭
"Emin değilim," diye yalan söyledim. "Ama alışkın olduğun o mükemmel, ince vücutlu kızlardan birini görmediğini biliyorum." Avucumu yarısı açık karnıma dayadım. "Bak, hiç karın kasım yok."
"N'olmuş yani? Bende ikimizi de yetecek kadar var."