İkinci kitabım "Dünya Bulantısı" yakında sizlerle.
27,5bin Gösterim
Furkan
İletiyi ne zaman tekrar paylaşsam, ikinci kitabın varlığından rahatsız olacağını daha ilk kitaptan gösteren işe yaramazlar geliyor aklıma ve keyifleniyorum. Aferin Furkan, aferin! "İt ürür, kervan yürür!" :)
Hayırlısı olsun.
Teşekkürler.
Merakla bekliyoruz "Dünya Bulantısı"... Hemen nasıl da benimsediysem kitap bağlantısı eklemek için kitap ibaresini tıkladım.;)) Çok bekletmeyiniz... 🤗🍀
Furkan
Sen nasıl kitabı daha çıkmadan benimsediysen, bende daha burada paylaşmadan önce sana paylaştım. Doğru kişiye, doğru girişimlerde bulunduğum için mutluyum. Beklemekle ve okumakla pişman olmayacaksın :)
Tebrik ederim Furkan. Hak ettiğin, düşlediğin konumda olduğun günleri göreceğimizi umuyorum :)
Furkan
Şeref duyarım. İrtibatı koparmayalım. Sevgiyle kucaklarım seni kardeşim! Kendine çok dikkat et.
Furkan
Kitap basım sürecinin çok uzadığının farkındayım. Elbette bunun temel ve en geçerli sebebi, kağıdı ithal eden bir ülke oluşumuz, artan döviz kuru, düşen alım gücü. Gerçekten kitabımı okuma niyetinde olan, samimiyetine inandığım üç-beş samimi okur hatırına bu bilgilendirmeyi yapmak istedim: Kitap, çok yakın bir zamana kadar piyasaya sürülecek.
Hayırlı olsun, umarım verdiğiniz emekler karşılığını bulur ve kitabınız da hakettiği değeri alır..
Furkan
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Esra Hanım.