"Sen benim sadece kötü taraflarımı gösteren aynamsın."
"Peki neye ihtiyacın var?"
Harper üzgün üzgün gülümsedi. "Gerçek bir arkadaşa," dedi. Balık havladı. "İnsan arkadaşa."
"Tabitha, Ben bu adama aşığım, diye düşünerek başıyla onayladı. Mantıken böyle bir şeyin mümkün olmadığını biliyordu. İnsan daha saatlerdir tanıdığı birine aşık olamazdı. Buna olsa olsa başka bir şey denirdi - mesela tutkunluk, o da güneşte yok olan çiğ taneleri gibi yok olup giden bir şeydi.
Ama tıpkı aşka benziyordu."
İKİ KİŞİLİK YAZ
Elin Hildenbrand
Herkese kocaman selamlar.🌼 Bugün çok severek okuduğum bir kitabın yorumuyla sizlerleyim. Bu eser Yabancı Yayınları tarafından bu yıl basılan en kitaplardan biri diyebilirim. Çünkü konusu oldukça değişik ve insanın ruhuna dokunan bir yapıya sahip. Beni duygusal anlamda oldukça sarstı. Tek yumurta ikizi olan iki kız kardeşin birbirilerinden ayrılmak zorunda kalmaları ve yıllar içinde büyüyen olumsuz duygularımı ele alıyor. Ama sadece bununla da kalmıyor. Ben kitabi büyük bir merak ve sevgiyle okudum.😍
Harper ve Tabitha ikiz kardeşlerdir. Anne ve babaları ayrılmaya karar verdikleri zaman onlara bir seçim hakkı doğar. İkisi de babasıyla kalmak ister ama mümkün değildir. Birinin annesiyle lüks yaşamın olduğu diğer adaya gitmesi lazımdı. Taş- kağıt- makas oynayarak sonuç belirlenir. Gidecek olan Tabitha'dır. Bu sonuç iki kardeş arasında uçurumu derinleştirir. Babalarının ölümüyle bir araya gelmek zorunda kalan kardeşler hem karmaşık hayatlarını hem de ilişkilerini kurtarmak için çabalayacaklardır.
Ben iki kardeşin hayatını ve yaşamak zorunda kaldıklarını buruk bir şekilde okudum. Tabitha'ya hem hak verdim hem de çok kızdım. Ama bakıldığı zaman ikisinin yaşadıkları kolay şeyler değildi. Kitabın sonu nereye gidecek diye merakla okudum. Sizlere de mutlaka tasviye ederim. Mutlaka bu kitapla tanışın.🌟
Yabancı Yayınları #yabancıyayınları #ikikişilikyaz #elinhilderbrand
İki Kişilik YazElin Hilderbrand · Yabancı Yayınları · 202137 okunma