···Okunma: 28 Ekim 2021 16:48 AŞK İÇİN ÖLMELİ
Dilek GÖRMEZ
@dilekgormezofficial
Ruhumu parabole çeviren bir romandı. Kahramanımız Zehra'nın duygularını aşkını, delikanlılığını, başarısını, heyecanını okuduğum bir roman. Dost mu düşman mı bilinmez Demir, aşk mı yalan mı bilinmez Eren... Basitçe yaşayan, yaşamayı seven ve çılgın kararlı, tüm duyguları ustaca göğüsleyen Zehra'yı ne kırmış, incitmiş hatta diri diri toprağa gömmüş olabilir? İçindeki o masum insanlari kim yok etmiş olabilir? Aşk için neleri göze almış olabilir?
Yazarın şahane anlatımıyla, benzetmeleriyle şaşkınlıkla ve heyecanla okudum. Kahkaha atarak okunur mu acı bir aşk romanı? Başı ve sonu duygu yüklü, kitabın ortası ise gülmenize engel olamayacağınız hikayesi ; hem aşkı, hem muhabbeti, cümleleri ile beni kendisine hayran bıraktı yazar. Yerli Sarah Jio desem değil... Bambaşka bir lezzette bu kitap.
"Bazı yalanlar bile bile inandığımız, kendimize söylediğimiz, tersine gözlerimizi kapatıp kulaklarımızı tıkadığımız tatlı yalanlar, aşk için söylenen beyaz yalanlar bizi bacaklarımızdan, omurgamızdan daha çok ayakta tutabiliyordu." Bir kitapta ilk ve son cümleler önemlidir derler. Size son cümleyi kitabın kalitesini görmeniz için bıraktım.
Artık benim içimdeki kadınlarda zılgıt çekiyor yazarım. Aheylemek biraz ertelenebilir. 😘
Bize bu kitabi güzel hediyesi ile sunan sevgili @mervenin.kitapligi 'na teşekkür ederim. @a7kitap