2021 62. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2021 22:12
@noveltvp tarafından yazılan çok ama cok güzel bir eser olan Venüs Projesinin tanıtımı ile geldim sizlere. Videolu post yorumu geldiii VENÜS PROJESI/ İLKER KORKUTLAR Kitabımızın türü bilimkurgu. Türkiye de bilim kurgu yazılmaz yada olmaz bizden çıkmaz demeyin çıkıyormuş arkadaşlar bu da bir örneği. Aslında bu proje gerçekmiş ve ben bunu duymamla birlikte kitabı daha da merak ettim. Evet evet yanlış duymadınız gercekten boyle bir proje varmış. Hatta yabancı ülkelerde belgeselleri fakan milyonlar izlenmiş arkadaslar. Yazarımızda bu konu uzerinden bu kitabı ortaya çıkarmış. Konusuna gelirsek , bir salgın hastalığın patlak vermesi sonucunda tüm dünyada kalan 1000 kadının bir tesise kapatılıp burada ultra üst düzey robatlar yapay zeka tarafından yonetilmesini konu ediniyor. Kitabimizda cok fazla karakter var lakin kitapta her bölümü bir karakter anlatıyor o yuzden sevdim. Ayrıca 2045 yılı ile 2010 yılları arasında bir gelecek bir gecmise dönüş ve aslında konuya hakimiyet ve akılda hicbir soru isareti kalmaması da bu yönden bana kalırsa. Kitabımızı okurken aslında şöyle de dedim hani bir sey bilmiyormuş gibi hissettim aslında bazi konularsa eksigiz ve ben kitabi okuyunca bunu anladim. Yazara çok teşekkür ederim. Mutlaka kitabi okumanizi tavsiye ederim. Pisman olmayacaginiz bir bilim kurgu olacak.
Venüs projesiİlker Korkutlar · Portakal Kitap · 098 okunma