2021 73. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2021 12:58
Kendini keşfetmeye zorluklarla başa çıkmaya var mısın ? Doğan abi bizim evin psikologudur . Tüm kitapları bulunur kitaplığımızda bir solukta okunmaz kitapları aylarca bazen günlerce ölümüyle çok sarsılmıştık .Ama geriye bıraktıkları ile mutlu etti bizi . İyiki bu dünyadan bir Doğan Cüceloğlu geçti . Yüz yüze gelip seminerlerine katılmak çok isterdim ama nasip değilmiş. Son çıkan kitabı Var Mısın hemen alıp imzalatmıştım iyiki de yapmışım. Kitabı o kadar severek okudum ki bitmesin istedim derslerim,çıkardığım yollar …! Doğan Cüceloğlu,yalnızca psikoloji kariyeriyle değil ,insan hayatına dokunan ve insana dair hikayeden şifa çıkarabilen bilgeliğiyle bu coğrafyanın en önemli ilim insanlarından biri . Seksen yılı aşkım ömrünün bir birikimi olarak , herkesin merak ettiği “hayati “ sorulara en samimi cevaplarını sunmuş .Herkes gibi aslında savaşmış,keşfetmiş ,hayatta değer katmış .Bu kitap rehber niteliğinde yaşamı boyunca ömür yolculuğunun peşine düşmüş ve her anına onları ilmek ilmek işlemiş . Doğan Cüceloğlu,Deniz Bayramoğlu ile sohbetlerinden oluşuyor ve herkese şu soruyu soruyor : “Zorluklarla başa çıkmaya ,içindeki gücü keşfetmeye Var mısın ? “ “Bu kitabı anne,babaların,öğretmenlerin, üniversite öğrencilerinin,elinde hayal edince ta derinlerde bir heyecan duyuyorum."demişti Okuyalım okutalım. En başta dediğim gibi bizde Doğan abinin kitapları aylarca okunur. İyiki varsın Doğan Cüceloğlu ️
Var mısın?Doğan Cüceloğlu · Kronik Kitap · 202137,8bin okunma