Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 02 Kasım 2021 02:15 Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere İbrahim Gürel'in kaleme aldığı Alaz kitabıyla geldim. Kerem dar gelirli bir ailenin ortanca çocuğudur. Sakarya Taraklı'da yaşamlarını sürdürmektedirler. Kerem'in Annesi Emine Hanım ve babası Hüseyin Bey hiç okumadıkları için tek istekleri çocuklarının okumasıdır. Kızları Kerime'yi okutmak için geç kalmış olsalar da oğulları Caner ve Kerem'in okumaları için ellerinden geleni yapmak istiyorlardır. Kerem'i maddi sıkıntılardan dolayı babasının en yakın can dostu aynı zamanda asker arkadaşı olan Ziya Bey okutmak için gönüllü olur. Ve Kerem İstanbul'da Ziya Bey ve oğlu İrfan ile yaşamını sürdürmeye başlar. Kerem, Ziya Bey'in oğlu İrfan ile dost olurken komşuları Bekir Dede'nin torunu Elif ile de tanışınca üç ayrı dost okullarına beraber gidip gelmeye başlar.
Kerem'in ailesinin Kerem'den sakladığı olay nedir?
Kerem ve Elif arasında neler yaşanacak ?
Agah Kimdi, nereden, nasıl geldi?
Tüm bu soruların cevaplarını bu güzel kitapta bulabilirsiniz. Okurken sayfalar nasıl ilerledi anlamadım çok akıcı film tadında bir kitap idi.