Gönderi

Puan vermedi·186 syf.··
2017 14. kitabı
·
11 günde okudu
·
Okunma: 11 Mart 2017 16:11
Ben bu kitabı okumadan önce Sevgili Öğretmenim Hüseyin Hocam ve Sevgili Arkadaşım Yusuf'a kitabın nasıl olduğunu onlara sordum ikiside bana kitabı okurken duygulanacağımı ve çok seveceğimi söylediler bende bu kitabı satın alıp okumaya başladım daha kitabı elime alır almaz kitabın güzel bir kitap olduğunu anladım. Kitabı okuyunca resmen kendimi kitabın içinde zannettim sanki o küçük Zeze bendim. Kitabı okurken birçok yerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kitapta unutamadığım yerlerin çoğu Zezenin yediği dayaklardı. Eğer ki ben Zezenin yerinde olsaydım hiç bu kadar dayağa ve yaşadığı acılara hiç katlanamazdım. Lafın kısası herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir kitap.
Şeker PortakalıJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 2022274,9bin okunma
··
1 +1'leme
·
7,4bin Gösterim
27 Yorum
İncelemen gerçektende güzel olmuş zaten bu beğenilerede yansımış
Emre merhaba, inan bana bu sitede ilk kez birisinin paylaşımı beni bu denli mutlu etti. Bir çocuk okurla karşılaştığım için o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kitaplarla bu yaşta tanışman seni, düşünen, düşleyen, sorgulayan, eleştiren, üreten özgün bir insan kılacaktır. Dilerim yaşama kitaplarla tutunursun her daim.
Hüseyin Hocam çok güzel bir görüntü ve umarım tüm öğretmenlerimize örnek olur, çok hoşuma gidiyor bu davranışınız. Emre seni de tebrik ediyorum bu güzel incelemen için.
Teşekkür ederiz :)
Emre güzel yorumun için seni tebrik ederim. Bak daha şimdiden kitaba yaptığın inceleme benim incelememden daha çok beğenildi. İnşallah çok daha iyi işler yapacaksın... :)
Sayenizde hocam teşekkür ederim.
4 yanıtı göster
Güzel bir kitap ve inceleme. Mini mini 1 öğrencilerim var benim de. Birinci dönem sonunda okumayı ve yazmayı öğrenen öğrencilerimle bu dönem itibari ile hikaye kitapları okumaya başladık. Her gün isteyen öğrenciler okudukları kitapları sınıfta bana ve arkadaşlarına anlatıyorlar. Çok sevimli, tatlı bir öğrencim geçen gün okuduğu kitabı anlattı ve sonrasında dönüp bana dedi ki; kitap çok güzeldi öğretmenim, sanki ben de içindeymişim gibi hissettim kendimi. :) Bu cümleler ifade tarzı hissettikleri o kadar güzeldi ki, çok mutlu oldum ben de onun söylemlerinden.
Reklam
Çok güzel bir inceleme olmuş Emre, seni tebrik ediyorum. Hüseyin hocam sizi de ayrı tebrik ediyorum, böyle güzel öğrencileriniz olduğunu görmek mutluluk verici bir şey. Emre, bu yazarın Güneşi Uyandıralım ve Delifişek kitaplarını da okumanı tavsiye ediyorum. Hatta onlar için de çok güzel incelemeler yapacağından eminim. Bol bol okuman dileğiyle...
Teşekkür ederiz :)
Ellerıne sağlık Emre.kıtabı çok küçükken okumuştum.ıncelemek istedim yıne senin incelemen o kadar içten olmuş ki .tekrar bunu okumak istiyorum. Hani demişsin ya 'ağlamamak için kendimi zor tuttum 'dıye , kendini ağlamamak için tutma hiçbir zaman, duygularını en saf haliyle yaşa her daim . Güzel yüreğinden öperim.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.