2021 123. kitabı
@dilhunn__ moderatörlüğünde Ayşen Gencer kaleminden @edebiyatistyayinevi ‘nden çıkan #kod kitabını #masalkitapligii ile okudum. Merhaba kitap dostlarım, öncelikle çok kitap okuduğumu düşünen ve belirtenlere ;her fırsatı nasıl değerlendirdiğimi,nasıl zaman yarattığımı göstermek adına bu görseli hazırladım.Böyle keyifli anlara eşlik eden güzel kitaplar da olunca okuma maratonum ve motivasyonum da haliyle yükseliyor. Yazarımız Ayşen Gencer ‘in ilk kitabı olmasına rağmen gerçek olabilmesi muhtemel kurgusuyla,karakterleri,karakterler arasındaki diyaloglar ,anlatımı,akıcılığı sayesinde elinizden bırakamayacağınız ,profesyonel ve popüler yazarlarla aynı ödül töreninde aday gösterilecek kadar iyi bir eser. Terörü lanetleyen, gençlerin ve ebeveynlerin dikkatini çekmeye yönelik yazılmış bir kitap.Dışarısı güvenli değil diye evlerde odalarına hapsedilen bilgisayar başında ,elinden telefon düşmeyen gençleri ve çocukları bekleyen tehlikeler,parçalanmış ailelerde ilgisiz ve sevgisiz büyüyen çocukların psikolojisi ve eğilimleri ; aksiyonu bol,sürükleyici,harika bir kurguyla anlatılmış.Her yaştan okura ,özellikle anne ve babalara şiddetle okumalarını tavsiye ediyorum! Sevgili Ayşen Gencer bu güzel kitap için sonsuz teşekkürler ,hakkettiği değere ulaşması ve bol okurla buluşmasını dilerim #kod#ayşengencer #edebiyatistyayınevi #kristalkelepçeödülü #masalkitapligii #kitaptavsiyesi #book#bookstagram
KodAyşen Gencer · Edebiyatist · 202122 okunma