Yazarın bizde basılan 2'li serisini çok beğendiğim için diğer kitaplarına bakmak şart olmuştu . Second Time Around adlı 4 kitaplık bir seri bu ben 2.ciyi okudum sıralı olsa daha iyi ama tekte okunur .
Arkadaşlar öncelikle şöyle diyim bu yazarın kitaplarını okumak çok tehlikeli bakın zira inanılmaz perfect erkek karakterler yaratıyor bunu anladım ben . İnsan okurken fenalık geçiriyor böyle erkeler varmı ya cidden falan diye :D Tabi olmadığı yada milyarda 3-5 olduğu ve bize denk gelemeyeceği için kitaplarla idare ediyoruz :D
Kristin McGee'nin hayatı kocasının fiziksel olmasa bile tiksinç psikolojik duygusal ezme ve tacizleri sonunda bosanmak istemesi ile altüst oluyor . İki çocuğu var ve uzun bir aradan sonra ilk defa bekar iş hayatına dedıkodu blog yazarlıgı ile dönüyor . En buyuk avantajı kardeş gıbı takıldığı cok eskı arkadaşlardan oluşan nefıs bır hatun grubu var .))) Blog yazarı olarak ilk görevi ünlü bir dizi yıldızı olan Noah Frazier ile röportaj yapmaktır.
Ustelık bunu en yakın hatun arkadaslarından bırının sevgılıs vasıtası ıel tanısarak yapacağı için buyuk avantajı var . Noah, Kristin'e ilk görüşte vuruluyor resmen .Yakın zamanda boşanmış olması ya da iki çocuğu olması umurunda değil. Fakat hatuna bende bayıldım bakın o kadar tatlı sevımlıcık güzel ve sıcak tarıfı yok :D Kris, aşkı bu kadar çabuk bulmanın ya da başka bir erkeğe tekrar güvenebileceğini düşünmüyorken Noah yavaş yavaş fikrini değiştirmeye başlar. Abi pardon ama değiştirirsin böyle bir adam için ha böyle adam bulmak ha buyuk pıyango kazanmak o derece diyorum bakın pıyangoyu bırakır adamı alırım :D :D Konu bu sekıl gıdıyor eskı koca sevımsızlıgı ılave klasık bazı pürüzler ama nefıs tatlı akıcı ana karakterler yan karakterler cocuklar tum grup cok hostu pek begendım :D