Kısa ama bi o kadar etkileyici olan bir kitabın yorumuyla geldim ️ Yazarımızın hiç aklında yokken, istek üzerine satır üstüne satır ekleyerek ve “Milyon Kere Ayten” şiirinden ilham alarak ortaya çıkarmış Kitabımızın karakterleri de; şiirin şairi Yaşar ve en büyük aşkı Ayten ️
Bankacı Ayten ile bir bankanın genel müdürü olan Yaşar, ilk kez birbirlerini bir düğünde görürler. Karşılaşmaları Yaşar için harika bir olayken, Ayten için bi o kadar berbattır. Yaşar annesinin kendisine bulduğu kısmetlerden kurtulmak için Ayten’i kullanmıştır fakat Ayten’i de gördüğü gibi vurulmuştur. Bu karşılaşmalarından sonra iki kez daha karşılaşan çiftimizden Yaşar, Ayten’e yakın olmak için akıl almaz bir plan yapar ve artık her daim Ayten’in burnunun dibindedir. Ayten ise nefret ettiği adamdan kurtulmanın yollarını ararken ona doğru çekilmeye başlamasını bi türlü aklı almaz çünkü her ikisinin de sevgilisi vardır
Yaşar, uğruna şiirler yazdığı kadını, aşkına ikna edebilecek mi? Peki Ayten tüm doğrularına ters düşen bu adamı kabul edebilecek mi? Okuyup öğreniyoruz
Benim için tam bir Türk filmi tadındaydı Hani şöyle defalarca izleyip bıkmadığımız ve her izlediğimizde aynı heyecanı yaşadığımız o nefis lezzeti verdi bana.️ Zaten şiiri dinlediğinizde sizi bi melankoli sarıyor, efkarlanıyorsunuz. Bana verdiği duygular çok hoşuma gitti Yaşar karakterini ayrı sevdim ama o kitabın sonu? Bişey demek istemiyorum, okumanız lazım