·336 syf.····Okunma: 31 Ekim 2021 06:20 Beyah yaşadığı bazı trajedik olaylardan sonra babasının yanına taşınmak zorunda kalır.
Yeni ortama ayak uydurmaya çalışırken tanıştığı Samson ile hayatında tatmadığı duyguları öğrenmeye başlar.
Yazarın kalemiyle ilk tanışmam her kalp kırılır ile oldu ve diğer kitaplarını okumak için çok hevesliyim.
Ben bu kitaba bayıldım. Uzun zamandır bir kitapta ilk kez bu kadar post-it kullandım.
Kitap çok kolay bir şekilde okunuyor. Hatta rs kurtarıcı bile denebilir. Tam bir yaz kitabı zaten yazlık bir ortamda geçiyor.
Kitapta duygusal geçiş çok fazlaydı. Karakterle birlikte üzüldüğüm, utandığım, mutlu olduğum o kadar çok sahne oldu ki.
Yazar bu kitapta tüm duyguları tattırdı diyebilirim.
Karakterlerden bahsetmek istersem.
Beyah... Allahım o kadar güçlü bir kadın karakterdi ki. Hayatının her anında bir sürü şey yaşamasına rağmen hala ayakta kalabilmesi takdir edilesi bir durumdu.
Hele sonda geldiği noktada onunla o kadar gurur duydum ki anlatamam.
Samson hakkında ne desem spoiler gelirmiş gibi hissediyorum çünkü sonradan açılan bir karakter. Ondan dolayı Samsonla ilgili diyebileceğim tek şey harika bir aşk erkeği olması.
Bu arada unutmadan bazı yerlerde yetişkin içerik var ama rahatsız olacağınızı düşünmüyorum.