2021 25. kitabı
4 kitaplik ana serinin ve yan serinin son halkasi olarak yayinlanmis bir kitap. genel manada 3-4 sene sonraki bir zaman dilimini anlatiyor. turk dizilerinden farkli olamayan bir sekilde evlilik uzerinde gelisiyor. Cok eglenceli degil ama merak ettigim icin okudum. Bu yazarin baska kitaplari da var ama okumayi dusunmuyroum zira kitaplar aslinda kendilerini tekerrur ediyor. guzel kiz yakisikli erkek kizin ya da erkegin sorunlu/hasarli ruhu var kiz/erkek buna ilac oluyor ve onun icin sadakat yemini edip tum zorluklara gogus geriyor. ve ne hitmetse her ask da mutlu sonla bitiyor. ama bazi sarsintilar oluyor mutlu sona ulasirken. Yazarin kadin olmasindan dolayi kizlarin erkeklerin giydikleri ve kokular asiri detayli tasvir edilmis durumda ama diger detaylar cok yuzeysel. ornek - arablarin renkleri odalarin evlerin sekilleri. ayrica tasvir edilen erkek dusunce sistemleri daha con erkeklerin dusunduklerini degil kadinlarin erkeklerin dusunmesini istedikleri seyleri ifad ediyor. belki bu bir sekilde kacinilmaz sonucta kadinlar icin bir kadin tarafindan yazilmis kitaplardi.
The LegacyElle Kennedy · Elle Kennedy Inc. · 0642 okunma