2021 214. kitabı
Breaking South, Alyson Santos'un The Turner Artists Rocker Serisinin üçüncü kitabı bağlantılı olmadığı için sıralı okumaya gerek yok . Kitap Genevieve Fox (Bir Pop Prensesi) ve Oliver Levesque (Hokey Oyuncusu) onların aşk hikayelerini anlatıyor . Genevieve ünlü ve sevilen bir pop yıldızı , ancak kendi içinde çok mutsuzdur . Genevieve tamam süperstar hayranları onu seviyor, şirketi onu seviyor ama kimse onun kim olduğunu bilmiyor. Bu bir tanıtım etkinliğinde Oliver ile tanışana ve Oliver tüm pop yıldızı kişiliğini görene kadar. Onu gerçekte olduğu gibi görür ve parlamasına ve içeride olduğu kişi olmasına yardımcı olur. Oliver, sakatlıklar listesinde yer alan bir hokey oyuncusu. İyileşmesi ve kariyeri tehlikedeyken, bir pop prensesine sorunlarıyla ilgilenip yardım edecek zamanı yok. Ama tanıştıkları günden beri onu düşünmeden edemiyor. Oliver hikayenin kahramanı, o kadar güzel bir adam tarifi yok .Güçlü, kibar ve cömert biri ve harika arkadaşları ve ailesi var. Karakterler çok iyi geliştirilmiş, hikayeyi takip etmek kolay yazarın her karakteri ve her sahneyi yazma/betimleme şekli mükemmel. Yazma stili, olaylara dalmayı gerçekten kolaylaştırıyor . Genevieve'in kendisi için bu kadar çok şüphesi varken Oliver'ın ona her şeye değdiğini ve gerçekten kendisinin kim olduğunu göstermesi muhteşem . Oliver yine tapılası adamlar listesine girdi . Yazarın daha boşca kitabı okunur çok beğendim :D
Breaking SouthAly Stiles · Kindle Edition · 20201 okunma