2021 224. kitabı
4 kitaplık Carpino serisinin 3.cu kitabı tek okunabılır ama aslında her kitapta tanIdık aile eş dost var :D 26 yaşındaki yemek şirketi ve blog yazarı Paige Carpino yine o acayip sevimlicik kadın karakterlerden :D Paige kız kardeşi kocası ile 1 haftalık tatile gidicek o yüzden onun çocuklarına bakıcak hatta kardesının komşusunun 2 çoçuguna arada bonus olarak bakıcak :D Kız super woman gibi yemin ederim apslakaaa. Neyse bu bakım işi öncesı markette Paige'e öküz gibi biri çarpıp elındekı içecekleri kızın üstüne döküp üstüne densızce konusuyor . Tabı bu adam yan komşu çocukların babası çıkıyor :D Cam Montgomery ilk karsılaşmalarda Paige ile ters gidiyor adam iki tam zamanlı işi olan ve ilişki kurmaya vakti olmayan bekar bir baba. Sonunda Cam ve Paige birbirlerine duydukları arzuya karşı koyamıyorlar tabi :)) Bu arada çocuklarda hostu özellikle Cam'in kızına bayıldım :D Paige'in sapık takipçi olayı ayrı bi can sıktı çiftin arasında bazı farklı fikirler yüzünden gerginlikler oldu vs .Cam Paige'e "sevgilim" diyor ve her seferinde bayıldım . Güzel akıcı okunan bir çağdaş romantizmde sevdiğim ve zevk aldığım her şeye sahip olan iyi bir romandı :))
Athica LaneBrynne Asher · CreateSpace Independent Publishing Platform · 20182 okunma