Audrey hiç dışarı çıkmayan, kendi kendine eve içine asosyal olarak yaşayan bi genç kız. Ta ki onu o karanlık dipsiz kuyudan biri çekene kadar.
Kitabı sürekli bookstagramların fotoğraflarında görüyordum ama okumam için beni teşvik eden Pasaklı Tanrıça kitabını yazarı olan Sophie Kinsella nın diğer kitabı olması. Ayrıca D&R da da sürekli bana göz kırpıyordu. Tabi arka kapağındaki Starbucks detayı da gençlik zamanlarımdaki benim ilgimi çekmişti.
Kitap çok tatlı 2 gencin aşkını ele alıyor. Çok tatlıydı. Okurken yüzümde zaman zaman tebessümler belirdi. Ayrıca Audrey'in aşk denen saf duyguyla o asosyallikten kurtulması da güzeldi.
Kitabı her yaştan okur okuyabilir ama benim fikrim genç okurların bu kitaptan daha çok zevk alacaklarıdır. Çünkü bence o gençlik zamanlarımızda hepimiz hem sosyal baskı, hem içimize kapanıklık, arkadaş ortamı ya da en unutulmazı gençlik aşkını tatmışızdır.