Puan vermedi·352 syf.····Okunma: 12 Kasım 2021 22:28 Taylan, Enver ve Halim. Çocuk alkıyla bir kuyuya atlayarak kensilerini ispat etme çabalarının sonuncunda aralarında başlayan dostluk ve onları birbirlerine bağlayan görünmez ipler. Yıllar geçip farklı hayatlar yaşasalar da bu bağ onları eninde sonunda bir araya getirecek ve görünenin arkasındakini ortaya çıkarmalarını sağlayacaktır. Bunun sebebi Taylan'ın ailesinden kendisine geçen farklı güçlerdir. Bu güçler sayesinde Taylan görünmeyeni görmekte, işitilmeyeni işitmektedir. Nedir ya da kimdir bunlar peki? Tabii ki kitabımıza da adını veren BEDENSİZLER den başkası değil.
Bu iç arkadaşın Bedensizlere karşı verdiği savaşı okurken bazen korkacak bazen de gerileceksiniz. Şeytan, iblisler, yaratıklar, melekler, paranormal olaylarla dolu, aksiyonun hız kesmediği, gerilimin tavan yaptığı, akıcı ve sürükleyici anlatımıyla elinizden bırakamayacağınız şahane bir kitap. Ama siz derseniz ki ben böyle şeyler okuyamam, korkarım o zaman uzak durun Çünkü yazarımızın kurgusu ve anlatımı o kadar iyi ki okuduklarınızdan etkilenmemeniz mümkün değil. Ama okumazsanızdan böyle güçlü bir kalemle tanışmamış olursunuz benden söylemesi