Puan vermedi·360 syf.··Beğendi
· Bu benim için hiç kolay olmayacak ama bir özürle başlamam gerekiyor. Çünkü sana yıllardır defalarca canavar diye bir şey olmadığını söyledim. Yalan söylediğim için üzgünüm
Dahice kurgulanmış, iliklerinizi donduracak bir polisiye gerilim romanı. Sürükleyici ve ürpertici. Goodreads’ten 4.05 puan almasına hiç şaşırmadım.
Eşini kaybettikten sonra oğlu Jake ile Featherbank kasabasına taşınan Tom Kennedy oğlu ile yeni bir başlangıç yapmak istemektedir. Ancak bu kasabanın karanlık bir geçmişi vardır. Yirmi yıl önce bir seri katil beş kişiyi kaçırıp öldürmüştür. Gece vakti kurbanlarını pencerelerinden fısıldayarak tuzağa düşürdüğü için ona “Fısıltı Adam” lakabı takılmıştır. Tom ve Jake yeni evlerine taşındıktan sonra Jake’in sınıfından bir çocuk kaçırılır. Eski cinayetlerle benzerlik gösterdiği için akıllara Fısıltı Adam gelir. Yoksa yıllar önce işlenen cinayetlerde katilin bir suç ortağı mı vardır ya da onu taklit eden biri mi ortaya çıkmıştır?
Polisiye severlere tavsiyemdir.