Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 25 Kasım 2021 19:14 Anne Shirley ile tanışmam Netflix ile oldu 1. Ve 2. Kitapları okumadım diziyi izlediğim için o yüzden serinin 3. kitabı ile başladım . Artık on sekiz yaşına basmış Anne Shirley, üniversiteye gitmek için GreenGables'tan ayrılmak üzeredir. Üniversite hayatının içinde bulur kendini sınavlar, yarışmalar, geziler, davetler ve yeni aşklar! Güzelliği ve zekâsıyla birçok genç erkeği büyüleyen Anne, düşlediği o büyük aşka sonunda kavuşabilecek mi bu soruların cevabını okudukça anlayacaksınız .Yayımlandığı ilk günden itibaren çok sevilen ve defalarca ekrana uyarlanan Yeşilin Kızı Anne serisinin üçüncü kitabında, L. M. Montgomery, aşk, üniversite hayatı, özgürlük ve ölüm temalarını odağına alıyor ve bu kitabı Anne gibi yaşamı güzelleştiren hayalperest, güçlü genç kadınlara adıyor. Kitabın sonunu daha kitaba başlar başlamaz merak ettim. Yirmili yaşlarındaki Anne’nin maceralarına bir göz atmak isterseniz sizlerde okuyabilirsiniz . En kısa zamanda kalan kitapları okuyup seriyi tamamlamak istiyorum. Diziyi izledikten sonra okumak bence çok daha hoş çünkü karakterler hayal dünyamızda çok daha güzel oturuyor:)