2021 292. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2021 16:59
Kalbinize dokunacak kadar duygulu tarihi bir aşk hikayesi ile geldim. Normalde tarihi kurgu seven birisi değilimdir ama yazarın hayal dünyasından çıkan her şey gerçekten çok güzel oluyor. Bu yüzden ne yazsa okurum dediğim yazarlardan biridir. Darağacı da düzenlenip kitap olmadan önce okuduğum bir kurguydu iyi ki de okumuşum diyorum karakterler ve olaylar ilk andaki gibi aklımda kalacağı için çok mutluyum. Karakterler, konu, tarihi yerler ve hissettirilmek istenilen öyle güzel hissediliyordu ki Julian ve Sarah Müller ikilisine hiç veda etmek istemedim. Dediğim gibi kitap tarihi bir zamanda geçiyor. Savaşın insanlara yaşattıkları ve bunlarla mücadele etmeye çalışan insanlar. Sınıf ayrımının nasıl kötü hissettirdiği, bu otoriteden kaçmaya çalışırken yitirilen ( fedâ edilen ) canlar. Ah ah hangi birini nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum ama kitabı çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. Sarah ve arkadaşı Mia kimlikleri gizli bir şekilde Albay Müller 'ın evinde çalışmaya başlarlar. Gizli görevle girdikleri bu evde Sarah yavaş yavaş gerçekleri görmeye ve kendini ikilemde hissetmeye başlar. Zaman geçtikçe Albay ve Sarah bunaltıcı otoriteye karşı birbirlerine olan çekimi fark eder ve herkesi karşılarına alarak birlikte olduklarını ilan ederler. Fakat Sarah işgalden kaçmış bir yahudi Albay Müller ise Nazi askeridir. İmkansız iki aşığın mutluluğuna, verdikleri  mücadeleye ve fedâkarlıklarına sizde benim gözümden şahit olmak isterseniz hiç vakit kaybetmeden kitaba bir şans vermelisiniz. Çünkü çok sevdiğim ve izlerini hiç unutmadan hatırlayacağım bir kitap oldu benim için. Ah ah Albay Brandon herkesin hayatında böyle gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir insan olması lazım çünkü her şey böylelikle güzellik bulur. Kitapta değiştirilmiş çok fazla yer var bu yüzden o son beni sırtımdan vurmuş gibi hissettim ikinci kitapta neler olacak aşırı merak ediyorum . Kitabın başından sonuna kadar o tarihi havayı solumak harikaydı. Yedikleri kurabiyenin kokusunu bile buram buram hissettiren bir kitaptı bu yüzden benim için her yönüyle çok özel.
Darağacı - Kristal GeceN.N. Okuyucu · Otantik Kitap · 2021133 okunma