2021 92. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2021 00:00
Selam millet ‍ Size iki günde hızlıca biten bir kitap ile geldim Kitap kalın olsa da bu asla gözünüzü korkutmasın çünkü çok akıcı️ Kitabın konusuna gelecek olursak Yiğit ve Asya’nın dolu dizgin aşkını okuyoruz. Asya yirmi yaşında annesiz büyümüş ve babası tarafından bırakın sevgi görmeyi zorla yaşlı bir adamla evlendirmek istemiş. Yaşadıklarına dayanamayan Asya evden kaçarak tanıdıklarına sığınsada kimseye yük olmamak için bir evde hizmetli olarak çalışmaya başlar. Evin sahibi Yiğit ise Asya’yı , Asya’nın haberi olmadığı yıllarda bile tanıyıp sevmiştir. Asya ise tüm yaşananlardan bir haber kendisini Yiğit’in sert mizahı karşısında bulunca olanlar oluyor. Kitabın yorumuna gelecek olursak Kitap öyle bir yerde bitti ki şu an ikinci kitaba başlamak istiyorum. Kitabı elinizden bıraktığınızda istemsiz karakterlerin ne yapacağını düşünüyorsunuz. Gayet akıcı ve sürükleyici bir hikaye. Yiğit’in yıllarca Asya’yı böylesine uzaktan sevip koruması çok hoşuma gitti. Yiğit her ne kadar asabi bir karakter olsa da Asya için dünyayı yakar cinsten Sizlere alıntı bırakarak kaçıyorum ‍ #alıntı “Beni bir patrondan daha fazlası olarak görüyor musun?” Sorduğu soru bana öyle garip geldi ki, bir an ne diyeceğimi bilemedim. Sustuğumda beni duvara yasladı. Ellerini saçlarıma koyduğunda bakışlarımı kaçırdım. “Söyle çiçeğim…” Sertçe yutkundum. Bu adam öylesine efsunkar bir adamdı ki, her seferinde onun büyüsüne kapılıyordum. Yapmamam gerekiyordu, dur demeliydim… lakin olmuyordu işte! O benim saçlarımı okşadıkça kalbim mutluluktan kendini kaybediyor, hızlı hızlı atmaya başlıyordu. “Görmüyorum tabii ki!” “Kendini kandırıyorsun
FeveranRumeysa Gülhan · Dokuz Yayınları · 2021159 okunma