2021 159. kitabı
Newage ~ Kayra Rose . Bir süre önce okuduğum ve bana farklı duygular hissettiren bir fantastik kitapla geldim. Farklı bir havası vardı ve şu an ne söylesem eksik kalacak gibi. Okuduğum fantastiklerden daha fazlasıydı. Kate üç farklı evrene konuk oluyor ve kitap boyunca bir sürü farklı karakterin gözünden bölümler okuyoruz. Kate ile bir yolculuğa çıkıp bu yolculukta bambaşka dünyalar ve insanlarla tanışıyoruz. Aslında başta kafam karıştı ama evrene ve kişilere hakim olmak için gerekli bir adım olduğunu düşünüyorum. Üç farklı dünya, Kate ve yolculuk sırasında tanıştığı insanlar, kafamızda oturmayan bir sürü olay ve soru işaretleriyle sayfalar hızla akıyor. Karmaşık ama heyecan verici bir dünya Her şey sembolize edilmiş ve başka bir şeyin arkasına saklanmış gibi. İnsan bu bilinmezleri hızla çözmek istiyor. Özellikle son kısımlarda artık farklı evrenleri kafamda bir düzene oturtunca kitap daha da heyecan verdi. Oluşturulan kurgu yapboz parçaları gibi ve hızla bir diğerine geçmek istedim. Yazar karmaşık ama zekice bir şekilde önümüze bir şeyler koyup tamamlamamızı istiyor gibiydi. Kaleminin akıcılığı zaten sevdim. Karakterler de sonlara doğru daha çok çekti beni. Kate, Vilya, Felin, Grace ve lord Yasper benim için hala bir sürü gizem barındıran karakterler. Devam kitabı için sabırsız olduğumu belirterek sizler de her zamankinden farklı bir fantastik dünyaya adım atmak istiyorsanız tavsiye ediyorum. Farklı evrenler, sırlar, macera ve aradığınız her şey var. Kesinlikle şans verilmeliii . “Kader, yaşayan bir şeydir. Yazardır, büyüyendir. Son haline gelene dek kıvrılır ve gerçek yüzünü ilk fırsatta gösterir.”
NewageKayra Rose · Garden Yayınevi · 20219 okunma