·256 syf.····Okunma: 08 Aralık 2021 20:22 Marvel evrenin mihenk taşı sonsuzluk eldivenin gerçek hikayesinin başlangıcına tanıklık ediyoruz. Aç gözlü Titan'lı Tanrı Thanos eldivenleri eline takmayı başarmıştır. Bu seride Eros'un Thanos'un kardeşi olduğunu da öğrenmiş oldum. Thanos yanındaki Mephisto ile hükmetmektedir. Bilinir ki Thanos hiç kimseye güvenmemektedir. Sonsuzluk eldiveni ile dünyanın yarısını birden ortadan silmiştir. Dünya yörüngeden çıkmış ve buzul çağına girmiştir.
Avengers ekibi yine her şeye burnunu sokmaya devam etmektedir ama kukla olmaktan öteye gidememişlerdir. X-men ekibinin de dahil olduğu kurtarma planını tabii ki Cap yapmaktadır. Hiç sevmem kendisini!
Doktor Strange olmasa Avengers Thanos'a yaklaşamayacaktı dahi. Gel gelelim sonsuzluk eldivenlerini daha önce kullanmış olan Adam Warlock'a. Kendisi kaotik nötr bir karakterdir. Silver Surfer ile beraber büyük işler başarmıştır. Evrenin tüm kozmik karakterleri bile Thanos karşısında buz gibi erise de Thanos ölüm hanımın gözüne girmek için kibre düşer. Eldiveni Nebula'ya kaptırır. Thanos'da biliyor ki böyle salak birisi o eldiveni kaptıracaktır. Düşündüğü gibi çıktı. Warlock eldiveni ele geçirdi. O kötülük ya da iyilik peşinde bir düzen kurmanın peşinde hiç değildir. Onun düşleri ve planları alemlerin ötesindedir. İnfinity Wars serisinde her şey meydana çıkacaktır.
Dipnot: Thor'un ilk defa biraz da olsa adam akıllı güçlü yapıldığı ender serilerden biridir.