···Okunma: 03 Aralık 2021 08:55 Merhabalar️
Sizlere çok güzel bir kitap ile geldim. Kitabın adından da anlaşılacağı üzere mutluluğun insanın yakasını paçasını bırakmadığı bir hikaye değil, olaylar ilerledikçe, işte de tam da mutluluk sarıyor diyebileceğiniz bir hikaye de değil. Yazar zor bir hayat mücadelesi kurgulamış baş kahramanımız için. Başkahramnımız demişken Aziz çocukluğundan başlıyor hayatını anlatmaya babasını mutlu edemediğine üzülürken hayatını tamamen değiştirecek bir olaylar silsilesi gerçekleşiyor.Aziz güçlü bir karakterdir ve şevkat doludur karıncayı bile incitmez hayat mücadelesi, devam ederken pilot olmak ister. Bunun içinde bir sağlık raporu alması gereklidir. Heyete herşeyi ama herşeyini anlatır. Heyet olumlu rapor verirse ancak pilot olabilcektir. Ama Aziz’in yaşamı ve anlttıkları o kadar karmaşıktır ki heyetteki hocaların kararı tamamen belirsizdir. Hocalardan birisi Aziz ile Aziz ise onunla ilgilenir, Doktor Seda hanım. Aziz hayatını değiştirmek istersen tam da başladığı yere mi dönecektir? İç hesaplaşması Aziz’in peşini asla bırakmaz. Güzel bir son için hazılıklı olsun.
Sizlere de kesinlikle tavsiye eder
Keyifli okumalar dilerim