2021 91. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2021 22:57
Merhaba, öncelikle söylemek istiyorum ki bu kitabı okumama vesile olan @ çok teşekkür ederim. "Birileri yaşar, birileri yazar." Büyük bir bilgi birikimi ve araştırma ile yazılmış olan bu kitabın konusuna gelecek olursam; Köy enstitülerinin kuruluşu, yapılan çalışmalar, yetiştirdiği insanlar ve ülkemizin bu enstitülerle birlikte yürekli ve güzel insanlar sayesinde adeta çiçek gibi açtığı, arı gibi üretim yaptığı yılları konu alıyor. Hem tarihi hemde aşk ile öyle birleştirilmiş ki okurken asla sıkmıyor merakla okuyorsunuz. Uzun uzun yazıp kitabın büyüsünü bozmak istemiyorum diyorum ki mutlaka okuyun! Fikret ve Sabia arasındaki aşk. Yıllarca görmemelerine rağmen aşklarının bitmemesi ve ikisinin de kimseyi sevmemesi. "Keşke duyabilseydi pişmanlığımı. Keşke yaşadığım acıyı duyumsayabilseydi. Keşke bilseydi onu ne kadar çok sevdiğimi. Keşke...." Kitabı okurken bazı yerlerde öyle hüzünlendim ki ayrıca kitaptaki naif aşka hemde bilgiye öyle doydum ki kitapta! Sema Hanım kaleminiz daim olsun KEŞKE kitaba bu kadar geç kalmasaydım dedim
Keşke
KeşkeSema Soykan · Alfa Yayınları · 20212,033 okunma