2021 3. kitabı
Hgyeni 1mutlu son yaratmak için fırsattır 7 Başarısızlık gelişmekte olan başarıdır 14 Çalışmak hayata anlam katan tekşdir 17 Zekanın ölçüsü değişebilme yeteneğidir 14 Olabileceğim kişi için olduğum kişiden vazgeçmeliyim 29 Dostoyevski bana tüm bilim insanlarından hatta gaustan bile çokş kattı 44 Çok fazla okuyan beyinini çok az kullanır, düşünme alışkanlıkları tembelleşir 116 Tanımlanmış 1problemin yarısı çözülmüş demektir 7 Hhangi 1şecevap arıyorsan 1süre doğanın içinde otur 70 Tüm insanlar cahildir yalnız farklı alanlarda 13 Bacaklar yaratıcılığın tekerlikleridir 19 1amaç uğruna yaşa, diğer insanların, şlerin cesaretini kırmasına izin verme 22 Neden en iyi fikirlerimi hep traş olurken buluyorum 6 Tesadüf tanrının kendini gizleme yöntemidir 1x Öğrenmeyi bıraktığında ölmeye başlarsın 10 Boş, piyasada ünlü olan 10a yakın maximi dışında önemli şyok, derleme çok başarısız. Fizikçi ama alanı dışında çok konuşabilecek kadar itibarlı, zekiymiş 120den sonra tam 65sf basit, saçma, tekrar, siyasi, dini düşünceleri (dolsun diye konulmuş bitirene kadar az kalsın dinimi değiştiriyordum. Öğrenmenin en iyi yolu uzmandan kitaptan değil
Gelişim
AforizmalarAlbert Einstein · Zeplin Kitap · 2018554 okunma