Puan vermedi·296 syf.····Okunma: 13 Aralık 2021 15:40 Seri hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni bir tane daha çıkınca hemen bunu okudum. Bir sonraki Caleb ve Sadie ve ben baştan beri Caleb'in hikayesini merakla bekliyordum
Archer dedektiflikte Joe'nun kardeşi Molly de çalışıyor ve Joe hikayesinde öğrendiğimiz zor geçmişleri hayatlarını etkilemiş. Ne kadar güçlü gibi görünse de Molly de aslında bir okadar hassas biri.
Fiziksel olarakta geçmişi ona bir hasar bıraktığından zor görevler için onun hazır olmadığına inanırlar. Ama önüne gelen bir davaya yardımcı olmaya aklına koyar gerekirse tek başına olsa bile.
Lucas'ta başından zor olaylar geçmiş biri ve son olaydan sonra doktor izni olana kadar göreve dönmesi Yasak. Ama bunu dinlemeye gönüllü olmadığı için Archer Ona Molly'i koruma görevi verir.
Birlikte dava üzerinde çalışan ikili gün geçtikçe yakinlasma başlarlar. Abisi yakin arkadaşıyken Molly ile olma şansı var mıdır?
Yine keyifli bir kitaptı. Eski karakterleri görmek onların sıkı arkadaşlıklarini ve aşkı okumak güzeldi.
Romantik çıtır kitaplarda bu seriye şans verin.