2021 22. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2021 17:01
Glenn Meade nin yeni bir tarihi polisiye kitabı ile karşı karşıyayız :)) Bu kez konusu ikinci dünya Savaşı'nın doğu cephesi konu alınmış olup , casusluk ve entrikaların bol olduğu aksiyon dolu bir kitabi daha bitirmiş bulunuyorum.. 2 çocukluk arkadaşı olan Halder ve Weaver mısır da arkeoloji kazı çalışmalarına katılır. Orada tanıştıkları kıza ikisi de aşık olur. Arkeolojik kazı çalışması bittikten sonra yolları ayrılır. Ancak yollar bu kez 2. Dünya Savaşı'nın doğu cephesinde birleşir fakat bu kez 2 arkadaş birbirlerine düşman olur... Amerika'nın 2.dunya savaşına katılmasıyla birlikte Almanya ve Hitler'in savaşı kazanma ihtimali giderek yok olmaktadır. Bunu da önlemek isteyen Hitler , Churchill ve rosenveert i mısır da yapılacak kongre öncesi öldürmek için plan yapar . Ekibe subay olarak Halder ve kazı çalışmasında aşık olduğu kadın dahil edilir ve macera başlar... Sonunda hüzünlü bir şekilde vay beeeee dediğim ve şaşkınlık için de okuduğum bu kitabı da bitirmiş bulunmaktayım.. herkese bol okumalar olsun..
Sakkara'nın KumlarıGlenn Meade · Kırmızı Kedi Yayınevi · 2017966 okunma