Royalleri özlediniz mi? Ben deli dehşet özlemişim. Bu kez serinin 3.5 numarası, Gideon Royal'in hikayesiyle geldim.
Serinin ilk üç kitabinda başrolde Reed ve Ella olsa da Gideon'in yaşadıklarıyla ilgili bi ipucu vermişti yazarimiz. Ortaya çıkmayı bekleyen bir gizem vardi. Bu kitapta Gideon'in Savannah ile tanışmasindan itibaren neler yaşadığını öğrenmiş oldum ki aklimdaki soruların çoğuna da yanıt bulmuş oldum. Royallerin en romantik erkeği ödülü de bu sayede Gideon bey'e gitmiş oldu. Okudugunuzda anlayacaksınız ki bu kitap diğerlerine nazaran daha farklı, daha romantik ve bir yeniden başlama hikayesi. Oğlumuz Savannah'in kalbini yeniden kazanmak için elinden geleni yapıyor. Savannah'in neden herkese karşı soğuk ve mesafeli durdugunu da öğrenmiş oluyoruz. Bu kızdan hiç haz etmiyordum ama ögrendiklerimle birlikte fikrim değişti.
En basindan beri Dinnah ve Steve'den ölesiye nefret ettim. Gerçekten sapkinliklari için yapamayacakları hiçbir şey yok. Tamamen yoldan çıkmışlar ve tek hedefleri de Royaller. Herkes bu aileden ne istiyor anlamıyorum. Neyse sakin olmalıyım...
Kaos dozunu almayanlari buraya buyur edeyim. Bundan sonraki iki kitap Easton Royal'le ilgili olacak ve ben yine heyecanla bekliyor olacağım.