·446 syf.····Okunma: 17 Aralık 2021 17:50 (Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Sen Kitabın Yorumla Geldim : Selvi Atıcı okuduğum ilk kitabı .Kitap akıcı ve sürükleyicidi. Kitabı okuyan anladı . Kitabı 4 günde okudum. Yoruma geçmeden bira konusundan bahsetcem : Bir varmış bir yokmuş. Uzak diyarlarda Süheyla isminde bir prenses yaşarmış. Bu prensesin en çok sevdiği şey ailesiymiş. Ancak bir gün Demir diye biri, pervasız gülüşünün ardına sakladığı çelik gibi iradesiyle kalbine sızmayı başarmış ve Süheyla’ya başka birini de sevebileceğini öğretmiş. Süheyla, Demir’i hoş geldin diyerek kabul etmiş hayatına ve birlikte geçirecekleri mutlu bir gelecek hayali kurmaya başlamış. Eğer bu bir masal olsaydı, Süheyla’nın hikayesi aynen böyle olurdu. Ama bu bir masal değildi. Bu, ailesini çok seven ve kardeşinin intikamı için her şeyi göz almış bir kadınla, kendi kefaretini ödemeye çalışan bir adamın hikayesiydi.Önünde hiçbir şeyin duramadığı bir hikayeydi. Aşkın bile ... Kardeşinin intikamını almak için çıktığın yolda aşkla karşılaşırsan. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, bilirsiniz. Üstelik bahsi geçen bir kadın ise, asla! Dövüş sanatları uzmanı olan Süheyla, kardeşinin intikamını almak için çıktığı yolculukta kalbini tam bir baş belasına kaptırdı. Ruhu intikam ateşiyle yanıp tutuşurken kalbi aşk ateşiyle kavruldu…Süheyla'nın adı, 'iyi huylu, sakin' anlamına gelir ancak aldanmayın, yol boyunca elinde muştasıyla aşk ve intikam duygularıyla örülmüş ince bir ip üzerinde ustalıkla yürüyecek gerçek bir kahramandır aslında. O zeki, yumrukları kadar dili de sert bir kadındır. Romanda Demir'le de tanışacaksınız. Aşkın muhatabıdır kendisi. Süheyla'nın intikam mücadelesinde en büyük yardımcısı olacaktır. Efsane bir kitap bayılarak okudum .Kitap o kadar sürükleyicidi hiç bırakmak istemedim Kitapta yeri geldiğinde gülmekten öldüm yeri geldiğinde üzüldüm yerler oldu . Açıkçası spoiler olur diye çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kitap iligili ne söylersem spoiler olur tek diyecem güzel kitap . Kitap sonu çok güzel bitti . Tavsiye ederim . Kitabın sonu öyle bir yerde bitti ki anlatamam.Tekrar okucam kitap . Kesinlikle tavsiye ederim 10/10 Not : Sen Kitabı Tek Kitap