Favori Kitabınız
Gönderiyi gören herkes favori kitabını yazabilir mi? Belki ismini duymadığımız güzel kitaplarla tanışırız :)
Birgün tek başına- Vedat Türkali Serenad- zülfü livaneli Suç ve ceza- Dostoyevski Nietzsche ağladığında- ırvin D. Yalom Doğu'nun limanları- Amin Maalouf 1984 - George orwell Aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık- Mehmed uzun Yitik bir aşkın gölgesinde- Mehmed uzun Bitti bitti bitmedi- Vedat Türkali
Tutunamayanlar...Okumadım ama okuyunca kesin favorim.
İrem Nur
Gidip görerek almayo daha çok seviyorum. O yüzden hiç internetten sipariş vermedim. 67 basım Nutuk hariç :)
Yıl 1980 ""Küçük Kara Balık"" ilk okuduğum hatta ezber ettiğim kitap hala elime aldıkça gözlerim dolar ...o zaman bu kitabı çok sevmeseydim belki bu gün bu denli okumayı sevmezdim...aynı yıl kitap türkiyede yasaklandı ve evdeki birçok kitapla birlikte o da yok edilmişti ve ben çok ağlamıştım..
İrem Nur
Etkileyici! Resmen dost bilmişsiniz :)
Uçurtma Avcısı- Khaled Hosseini Alaska'nın Peşinde- John Green
İrem Nur
John Green kitaplarından tek okumadığım kitap bu ve herkesin favorisi. Khaled Hosseini'nin ise tek bir kitabını okudum Muhteşem Güneş. Ve kitabı bitirdiğim an bende bıraktığı etkiyi hala taşıyorum. İşte bazı kitapların bu yönünü seviyorum. Çünkü sizde bıraktığı iz bakış açınızı ve empati yeteneğinizi geliştiriyor.
Sabahattin Alinin edebiyatını lisanını çok seviyorum.. Akıcı geliyor bana, bir de edebiyata rağmen mübalağasız..
İrem Nur
Bir ara Kürk Mantolu Madonna medya ve beğeniciler tarafındsn çok kullanıldı. Öyle olunda çok üzüldüm. Ama dediğiniz gibi gerçekten çok güzel bir üslubu var. Kendi içine çekiyor sanki...
Piraye Canan Tan Ve Kuyucaklı Yusuf Sabahattin Ali
İrem Nur
Kuyucaklı Yusuf ise çok beğendiğim bir kitap. Özellikle böyle güzel bir kalemle tanışmamı sağladı. Çok teşekkürüm var bu kitaba :)
"Bir çift yürek" hayatımın en anlamlı kitabı dır.
Konusu ne