2021 367. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2021 11:42
MacLeod ailesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yeni Yıl Arifesi’ni geçirmek için İskoçya’daki çiftlik evinde bir araya geliyor . Bu sene kutlanan yılbaşı büyük bir olayın başlangıcını da beraberinde getiriyor. Sgiath de Solas yakınlarında vurulan bir kuş insanlığı yok edecek virüsün başlangıcı oluyor. Öyle hızlı yayılıyor ki virüs,dünya üzerinde 3 milyar insanı yok ediyor. Haberlerde bu rakam net söylenmiyor.Tüm insanlık diken üzerinde yaşıyor . Virüs kendine temas etti mi etmedi mi ? Diğer yandan bazı insanlara virüs hiç bulaşmiyor. Ve o kişilerin farklı güçlerini ortaya çıkarıyor . Hem üstün güçlerini kesfediyorlar hem de hayatta kalmak için ülkelerini terk ediyorlar bu insanlar. Bu kaçış sürecinde feda ettikleri , yaşadıkları öylesine zor ki. Yaşadığımız son 2 yılı satırlar arasında tekrar hatırlıyor insan okurken . Salgın, ölen insanlar, hayatta kalmak için mücadele, yasaklar. Bunlar bize çok uzak olgular değil artık. Yazarın güçlü bir kalemi var. Kurgu harika , akicilik ve anlatım mükemmel.
MilatNora Roberts (J.D. Robb) · Epsilon Yayınevi · 202197 okunma