2021 254. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2021 11:04
Dünya'nın sonu giderek yaklaşmaktadır ve insanoğlu yaşayacak başka bir yer bulmak zorundadır. Uzun araştırmalar sonucu Gliese gezegeninin en uygun yer olduğuna karar verilir. Yeni Dünya'daki yaşam için hazırlıklara başlanır. Bu arada çıkan savaşlar işleri daha da karıştırır. Roberto ve Angela birbirine ilk görüşte aşık olmuş, mutlu evlilikleri olan bir çifttir. Yaptıkları işler dolayısıyla onlar da Yeni Dünya'ya gidecekler arasındadır. Ancak bir sabah Angela ortadan kaybolur. Motoru bir kaza yerinde bulunur ancak kendisi ortada yoktur. Roberto uzun süre Angela'yı arar ancak en sonunda ümidini kesmek zorunda kalır. Yapacağı tek şey Yeni Dünya 'ya gidip orda kendine yepyeni bir hayat kurmaktır. Ani ortaya çıkan bir durumla bu yolculuğu Michelle ile yapmak zorunda kalır. Yeni Dünya' da onları neler bekliyordu? Angela'nın ortadan kaybolmasının ardındaki sır neydi? Distopik, bilim kurgu ve aşkın iç içe geçtiği çok güzel bir kurguydu. Elinize alınca bırakamayacağınız, sizi içine çekecek olay örgüsüyle bitirmeden rahat edemeyeceğiniz kitabı tavsiye ediyorum, okuyunuz
Yeni Bir DünyaÖzhan Aktarıcı · Kanguru Yayınları · 202134 okunma