2021 137. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2021 00:00
Yazarın bizde çıkan tüm kitaplarını okudum ve aralarından en sevdiğim kitabı bu oldu. Çünkü enemies to lovers'ın kölesi olmuşum ben arkadaşlar. . Otelleri olan iki rakip aileye ortak bir tanıdıklarından New York'un en göz alıcı yerlerinden birine inşa edilmiş bir otel miras kalıyor. Yüzde iki hissesi bir hayır kurumunda olan bu otelin yönetiminde kimin aslan payına sahip olacağını ise bu kurum hisselerini satarak belirleyecek. Ailelerini temsil etmek üzere otele gelen Weston ve Sophia ile ilgili ise ufacık bir sorun var. Ne zaman kavga edip birbirlerine sinirlenseler kendilerini yatakta buluyorlar (şimdi teknik olarak yatağa geçmeleri biraz zaman aldı ama siz ana fikri anladınız bence). . Weston'ı da Sophia'yı da çok sevdim ancak kadın karakterimiz bir tık daha üstte sanırım bu konuda. Hemen yanlış bir sonuca varabileceği durumlarda akıllıca davrandı, gerçeği hep Weston'dan duymayı tercih etti. Ne de olsa rakip ailelerden geliyorlardı ve sonlara doğru mutlaka bu konuda bir patlak vereceği belliydi. Bu patlamaya yaklaştıkça öyle heyecanla okudum ki tansiyonum çıkmış olabilir. O konuda bile Sophia aşkım çok doğru bir duruş sergiledi. Weston, Sophia'ya her Fifi dediğinde ve atışmalarını okurken sırıtmadan edemedim. İki karakterin de aileleri cidden sinir bozucuydu ama Weston'ın ailesinden nefret ettim. Onlara rağmen böyle bir adam olması mucize gibi bir şeydi. Scarlett'ın enerjisine bayıldım, herkese böyle bir yakın arkadaş lazım. Yetişkin romantik türünü seviyorsanız Rakipler'e de şans verin derim.
RakiplerVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20211,265 okunma