·192 syf.····Okunma: 01 Ocak 2022 19:51 Yazar olmak isteyen Solene hukukçu olan anne ve babası'nın isteği ile hukuk okur ve avukat olur. Tuttuğunu koparan, girdiği tüm davaları kazanan ünlü bir avukat olmayı başarır. Ne var ki son duruşmayı kaybeder. Mahkeme çıkışında müvekkiline olayı anlatmaya hazırlanırken müvekkili kaybetmeyi kabullenemez ve intehar eder. Vicdan azabı çeken Solene' nin sağlığı bozulur kendisini sorgulamaya başlar. Psikiyatristi yardım derneğinde gönüllü çalışmayı önerir. Araştırır ve bir yardım derneğinin arzu halci aradığını öğrenir. Dernek görevlisi Leonard' la tanışır. Lenard ona sığınma evinde kalan kadınlara yardım edebileceğini söyler. Haftada bir Perşembe günü için anlaşırlar. İlkgün beklediği ilgiyi kadınlardan göremeyen Solene vazgeçmek ister fakat Leonard onu ikna eder. Zamanla kadınlarla dost olur. Kadınların acı dolu yaşam hikayeleri Soleneyi çok etkiler. Benim için çok verimli ve hüzünlü bir okuma oldu. Bu kitabın benim için çok özel bir anlamı var. Çok sevdiğim damadımın hediyesi kendisine çok teşekkür ederim. İyiki varsın iyiki hayatımızdasın.