2022 2. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2022 20:24
Zuhr-u Ahir Namazı, Mevlid-i Şerif, Salavat-ı Şerif, Musafaha, Evlenme, Zikir, Saç Uzatılması gibi önemli mevzular hakkında, her mevzu için ayrı ayrı bir çok Hadis-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim Ayetleri bir araya toplayarak açıklanmaya çalışılan güzel bir çalışma. Beni rahatsız eden tek kısmı bütün hadisleri yazalım derken nerdeyse birbirinin aynısı hadisler yazılarak tekrara düşülmüş olmasıydı.
Mevzularla İlgili HadislerHacı Muhammed Hilmi Kutlubay Oğulları · 03 okunma
Hocam bu tarikat ile ilgili bilginiz var mı? *CUMA GÜNÜNÜN* *NAFİLE NAMAZI* *- 2-* Rasûlullah(sav) buyuruyor; Bir kimse, *Cuma gününde öğle ile ikindi arasında;* 2 rek’at namaz kılsa ve onun, *Birinci rek’atında;* 1kere Fâtiha, 1kere Âyet’el-Kürsî’yi ve 25 kere Felak Sûresini *ikinci rek’atında da;* 1kere Fâtiha, 1kere Gul huvallâhu ehad’ı ve 25 kere Nas Sûresini okusa ve, *selâm verdikten sonra;* 50 kere; *″Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh″* dese, o kimse rüyasında Rabbisini ve Cennette makâmını görmeyince veya ona gösterilmeyince dünyadan çıkmaz.″ ----------------------------- NADÎR'İ HANEFİ FIKHI c2 SYF 243 Günyet'üt-Talibin c2/203 Mesela bu tarikatın yayınladığı bir namaz fakat kaynakta böyle bir namaz geçmiyor ve bunun gibi namazlar da var kaynakta geçmeyen ne düşünüyorsunuz?