2022 30. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2022 13:28
Yazarı ilk okuyuşum ama lezizdi o yüzden kesinlikle daha bolca kitabını okurum :)) Lara Young açık yürekli tatlı biraz küstah ve cömert görme engelli bir genç kadın. Doğuştan kör fakat diğer duyularını süper kullanabiliyor . Ayrıca sanatçı heykeller yapıyor ve güzel iş çıkardığı için satılıyor . Durango Falls adlı küçük bir kasabada yaşıyor 17 yaşından beri yalnız şuan 22 yaşında kendi başına arkadaşları ve küçük çevresi ile hayatına devam ediyor . Lara körlüğüne hayatta yalnız kalmasına rağmen o kadar pozitif ve güzel bir varlık tarifi yok bayıldım hatuna ışık gibi resmen. Durango Falls'un küçük kasaba kütüphanesinde bir ilan görüp arkadaşının gazı ile başvuruyor ve tüm hayatı değişiyor . "Kör Okuyucu Aranıyor. Haftada iki kez. Sadece bayanların başvurması gerekmektedir." diye bir ilan . İlanı veren Kit Carson adında eski asker kurtlarla çevrili dağlarda yaşayan gizemli, anlaşılması zor, anti-sosyal bir adam kasabaya geleli 5-6 sene olmuş ama kimse ile kaynaşmamış arazisinde yaşıyor . Kit askerken tonla arkadaşının ölümünü görmüş en son kendisi vücudunda %40 yanık izi ile kurtulmuş çok kapalı bir adam . Kasaba tam olarak Amerikan küçük bağnaz dedikoducu yeni insan sevmeyen leş kasabalarından :D Lara ve Kit arasında gerçekten çok tatlı bir hikaye. Kit, Lara ile tanışana kadar aşk, hatta bir ilişki aramıyor . Ama Lara güzel, tatlı ve kibar ve Kit'in hayatını aydınlatan hayallerinin bile ötesinde bir kadın . Aralarındaki kimya kesinlikle harika romantizm çok hassas. İlk önce arkadaş oldular ve daha ileri gitmeden önce gerçekten bunun üzerine ilişkilerini inşa ettiler. Kit'in kurt sürüsüne bayıldım onlarla ilişkisi Lara'yı onlara tanıtışı zaten en sevdiğim hayvanlardandır :D Sonlarda beni bile şaşırtan bir olay beklediğim ama sonucunun seklini beklemediğim başka bir büyük olayla kitapta süprizler oldu . Ben çok beğendim severk okudum tavsiye ederim :D
Blind Reader WantedGeorgia Le Carre · Georgia Le Carre · 20172 okunma