2022 2. kitabı
Bazı kitapları okumaya başlamadan önce türünü düşünerek beklentilere girmeliyiz. Böylece okuduğumuz kitapları ona göre değerlendirir, kurguları ve yazarı buna göre eleştiririz. En azından ben öyle yapmaya çalışıyorum. Window Shopping okumaya başlamadan önce de bir yeni yıl romantizmi okunacağını bilerek hareket etmek bu yüzden en önemli ilk adım bence. Gerekli bilgilendirmeyi yaptığıma göre kitabın yorumuna geçebilirim. Ben severek ve keyifle okudum. Aslında yeni yıldan önce başlamış olsam da tamamen yoğunluğum yüzünden okumam gecikti. Her karakter için bir noel mucizesine değinilmesi de çok güzeldi. Aiden canım, bir tanem... O kadar tatlı bir karakterdi ki özel papyonlarından tutup saklamak istedim. Stella'ya yaklaşımındaki düşünceli hallerine kalbimi bıraktım. Stella'nın çekincelerini ise çok iyi anlayarak eleştirmek yerine empati ile okudum. Aunt Edna hikayelerini Stella kadar keyifle okurken, Jordnyn ve Seamus ikilisi ayrı tatlıydı. Başta da dediğim gibi kurguya romantik bir noel kitabı gözüyle bakarsanız severek okuyabileceğinizi düşünüyorum. Romantik olaylar, mucizeler ve tutku da o zaman yerinde gelibilir bence. Kendi adıma bu gözle bakıp, keyifle okudum ben.
Window ShoppingTessa Bailey · 202125 okunma