2022 4. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2022 19:48
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Av (1.) Kitabın Yorumla Geldim : Aylem GünGördü Yazarın okuduğum ilk kitabı . Kitap akıcı ve sürükleyicidi. Kitabı okuyan anladı . Kitabı 3 günde okudum Yoruma geçmeden biraz konusundan bahsetcem :Geçici bir süre barda çalışan Beste’nin hayatı hiç tanımadığı bir adam olan Kuzey tarafından kaçırılması ile tepetaklak olur. Kuzey, Beste’nin bildiği her şeyden daha tehlikeli ve karanlık bir adamdır. Çok geçmeden bu işte bir hata olduğu ortaya çıkar. Ancak onları birleştiren karanlık sırları ve tutkuları, onları birbirine daha çok mu bağlayacaktır yoksa sonsuza dek kopmalarına mı sebep olacaktır? *Ben hep aydınlıktım, kulaklardaki tatlı bir besteydim. Ben, güneydeki çöllerin tatlı meltemlerine ait bir müziktim, o ise kuzeydeki buzdan oluşmuş mağaraların tahtındaki kraldı. Kulakları müziğe sağır, teni sıcaklığa hasret, gözleri sevgiyi göremeyecek kadar kör, burnu ılık bir ıhlamur akşamını asla duyamayacak kadar körelmiş, dudakları buzdan ağlarla örülmüş, gerçek bir tutkunun sıcaklığını asla kalbinde hissedemeyecek buz kesmiş bir hükümdardı." Bir savaşın ortasında, yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide vals yapan Beste ve Kuzey. Avına âşık olan avcı, avcı mıdır yoksa av mı? Kuzey BozKurt ( baş erkek karakter) : İş adamı, Sert,Umursamaz , Emirler veren , Buzdağı Beste GünGördü ( baş kız karakter): Küçük yaşıda annesi ve babası kaybetti , Ablası var , Kendi halinde, İntaçı gerçekten çok güçlü karakter . Av Kitabını soluksuz okudum .Uzun zamandır okuduğum ve kitaplar'dan çok zevk aldığımı hatırlamıyorum . Kuzey kızı ilk önce bence kendisknden korusun kıza yapmadığı kalmadı resmen . Atakanın hakkında öğrendiğimde kadınlara yaptıklarını duyunca şok oldum .Bilge Beste ' nin ablası bu işin içinde nerede acabaHer rağmen çok güçlüdü .Her karakterde birbirineden ayrı çok güzel karakterler Atakan, Elfa çok sinir oldum( elime verseler parçalıcam o kadar sinir oldum ). Kitabın son sahneleri acayip harikaydı ve efsane diyebilirim .Kitapdaki yaşayan olaylara şok oldum hem de çok üzüldüm . Kitabın sonunda şok oldum yemin ederim . Ben bu kadarı tahmin etmiyordum . Açıkçası yazar bizi çok şaşırtı .Kitap o kadar sürükleyencidi hiç bırkmak istemedim . .Aylem GünGördü kitabını ilk defa okumaya rağmen harika kitap Açıkçası spoiler olur diye çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kitap iligili ne söylersem spoiler olur tek diyecem kitap harika Kitabın sonu gerçekten çok güzel bitti . Av Kitabı tek kelimeyle efsane bitti Av Kitabı cidden harika kitap . O nasıl son yaa bn sonunda şok oldum . 2 .kitap bir an önce çıksın . Yazar sen ne yaptınn? 2. Kitabı çıkmasını dört bekliyorum Kitap cidden harika +18 kısımı olmasıydı güzel olurdu . Kitabın kapak tasarımı, ayracına, defterine, takvimi ve postere bayıldım .Tavsiye ederim .Kesinlikle tavsiye ederim .Tekrar okucam seri 100/100 .Aylem GünGördü ' nın kalemine bayıldım Not : Av Kitabı 2 Seri 1- Av 2- Avcı ~En güçlü iki karakter : Beste ve Kuzey. ~En sevdiğim karakter :Beste ~ En sinir olduğum iki karakter : Atakan ve Elfa
AvAylem Güngördü · Parola Yayınları · 2021192 okunma