Aşkın Nur Karataş- Ateşli +25
2022 7. kitabı
Merhabalar. Size meraktan okumaya devam edeceğim serinin bir diğer kitabıyla geldim. Yine bir serinin ortasından başlamışım. Ateşli'nin yanında Yalancı benim nazarımda melek gibi kalmış diyorum. Bir Türk yazar olarak böyle içeriğe sahip kitaplar yazması ve bunu bastırabilmesi büyük bir başarı bana kalırsa. Kitabı beğenmesemde en sevmediğim sahnesi Richard,Orlando ve Monica'nın olduğu sahneydi. Beni hüzünlendiren sahne ise Richard'ın kim olduğunu bilemeden yıllarca garip bir döngünün içinde yaşamasaydı. Ve kitabın konusunu bırakıp kaçıyorum. Seks tanrısı olarak adlandırılan Araf Rock grubunun üyesi Richard ve mutlu bir evliliğinin olduğunu düşünen Monica. Monica kocasının onu arkadaşıyla aldattığına şahit olunca her şeyi geride bırakıp LA'ya gider. Gençliğinden beri seks hastalığı tedavisi gören Monica kocasından kurtulmasının şerefine en yakın arkadaşının verdiği gazla her ay düzenlenen özel bir baloya katılır. Bu baloda gizlilik çok ama çok önemlidir. Baloda kendine bir değil iki adam bulan Monica hastalığının yeniden ortaya çıkmasından korksa da o gece o iki adamla güzel vakit geçirir. İmkansız diye bir şey yoktur ya, Monica kısa zaman sonra Araf Rock grubunun menajeri olarak ise başlar. Monica adamları tanısa da kendisinin tanınmamış olması onu kısa bir süreliğine rahatlatır , çünkü Richard, Monica'nın o gece ki Carmen olduğunu kısa zamanda anlamıştır. Monica her ne kadar uzak durmaya çalışsa da Richard asla onu bırakmıyor ve daha fazlasını talep ediyor. Monica daha fazla Richard'a kayıtsız kalamazken, Richard'ın içinden bambaşka bir kişilik daha çıkıyor. Ve işler ne zaman düzeldi deseler sarpa sarıyor. Monica kocasını, Richard ise diğer kişiliğini yenebilecek mi?
AteşliAşkın Nur Karataş · Parola Yayınları · 2019105 okunma