2022 3. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2022 19:36
Zaman: Akşam  Vakti Bitmesin diye her gün  neredeyse cümle cümle okuduğum  kitabın sonuna geldim. Bunu daha önce söylemiştim şimdi  de söylüyorum:"Bazı kitaplar son sayfasındaki  satırları okurken biter lakin  yürekte doldurulamayacak sayfalar açar". Nasibime bu "zamanda" düşen bu eserin yüreğimde açtığı  sayfaların izinin de ömür  boyu  kalmasını  istiyorum. Bir eleştiri yapacak olursam ben zamanın kıymetini ve zamanı verimli kullanmayı bilmiyormuşum meğer. Okudukça bilgileneceğimiz, bildiklerimiz ile amel etmenin önemini idrak edeceğimiz, kalbimize teselli verecek bu eser sayesinde sermayeme değer katmayı öğrendim. Zaman adına bildiğim dediğim  her şeyi bu eserle tanışınca  unuttum. Zaman ile ilgili  bilmediklerimize, eksiklerimize ve yanılgılarımıza cevap verecek rehber niteliğinde bir eser. Burada ne desem az kalacak biliyorum  bu yüzden geçen ömrümüzün şimdiki vaktinde bu eser için bir "Zaman" molası vermenizi  tavsiye ediyorum. "Her gün bir penceremiz daha açılacak. Ölüp gideceğiz Allah'ım. Bizi kör ve sağır bırakma. Okumadığımız kitaplar ve görmediğimiz güzelliklerle geleceğiz sana. Gözümüzü aç ve zamana karşı yenilmez kıl bizi". Amin
Zaman Yolcusuna SöyleneceklerYaşar Değirmenci · Siyer Yayınları · 2023645 okunma