2022 56. kitabı
Işılca kalemini okuyanlar ne kadar akıcı , muzip ve merak uyandırıcı olduğunu bilirler . Aşka dokunuşu bile peri masallarını canlandırır okurun gözünde . Havalar buzz gibiyken sımsıcak birşeyler okumak isterseniz o kitap bu kitap olabilir . Vivien 25 yaşında , işinde oldukça başarılı olup Los Angeles' ta yaşayan bir modacıdır . Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlenme planları yaparken adamın evli olduğunu öğrenir ve Londra'ya annesinin yanına döner . Çocuk sahibi olmayı çok isteyen ama sevgilisi ya da bir eşi olmayan Vivien bu isteğini gerçekleştirmek için ne yaparrr ? Tabiki suni döllenme . Bebek olur ve asıl olaylar bundan sonra gün yüzüne çıkmaya başlar . Vivien ve bebeğinin başına neler gelir ? Bebeğin babası kimdir ? Yazarın hayal gücü yine sınırları zorlamış ... #Arkadaşlık , #dostluk , #aşk , #gizem , #tesadüf , #kader , #tutku ve #anne olma hisleri üzerine eğlenceli bir #kitap . Vivien beni çileden çıkardı okurken ciddi anlamda hal böyle iken erkek karakter olan Robert 'ın normalliğine şapka çıkarır oldumm. Yazar ilişkiyi oldukça güzel dengelemiş. Elinizden bırakamayacağınız , bıraktığınız da aklınızın kalacağı bir kurgu. Benden söylemesi #indigokitap
Çıkmaz AşkIşıl Parlakyıldız (Işılca) · İndigo Kitap · 0136 okunma