Merhaba 1000 Kitap kullanıcıları.
“Beyza” şahsiyeti galiba hepiniz biliyorsunuzdur. Ben pek tanımıyorum ama herneyse.
İsmi Beyza sanırım, ikizim tanıyor kendisini, biraz bahsetmişti. Arkadaş her önüne gelen kişiye, suçlu-suçsuz herkese “Fake” diyormuş. Bana da dedi malum tabi ki, işte “sen Afşa'nın fake hesabısın” , “Fakesin” vb. kelimeler kullandı. Şuan ki sevgilime de “Fake” demiş, galiba tek kendisi gerçek. Afşa'nın arkadaşlarından da duyduğum kadarıyla herkese “Fake” damgasını vurmuş. Sitede ki herkes fake galiba bir kendisi gerçek sanırsam. Arkadaş görüntülüye çağırdı, istemedim isteğini geri çevirdim çünkü sevgilimle zoom üzerinden konuşmaları olmuş ve bunu gelip bana şu şekilde söylemişti “Sesi/Görüntüyü YouTube üzerinden alıp bize yedirmeye çalışıyor.” gibisinden söylemişti. Bir hassa YouTube sana cevaplarına bire bir anında cevap veremez, görüntü içinde aynı şekilde. Herneyse bu yüzden istemedim, buluşalım dedim. Yalova'ya yurtdışından her geldiğim zaman geliyorum. Kendisi de İstanbul'daymış ayrıca Yalova'ya da yakınmış, dedim “Gel o zaman, vapurla vs. 15 dakika sürüyor.” bahane üretmeye başladı, ailesini ve dışarıyı baha etti. Kardeşim gelen gelir cidden bakın gelmek isteyen gelir, ben gelirdim eğer arkadaşa ilk başta “Fake” damgasını vuran ben olsaydım. Gelmek isteyen veya bir hassa "Gerçek" olan gelir. Cidden bahane üretmeden gelir. Misal ben ona onun size veya bana davrandığı gibi davransaydım gelirdim, bahane etmeden. Herneyse, lütfen siz de hesabı bildirin. Demek istediğim size veyahut bana “Fake” diyen arkadaş “Fake”, konuşmaların ekran görüntüsünü isteyene atarım.