Puan vermedi·560 syf.····Okunma: 29 Ocak 2022 13:38 Büyük aşklar nefretle başlar demişler boşuna söylenmemiş Ertuğrul ve Armağan bunu en güzel örneği. İnsanın kendisi gibi olduğu ve herşeyiyle kalbini açtığı birini bulması muhteşem bir duygudur.
Efsane adını boşuna vermemişler Ertuğrul'a adam harika seviyor ️
Her zorluğa rağmen birlikte olup sınavlardan elele yürek yüreğe çıkmanın güzel bir örneği Efsane.
Sizde aşk dolu bir okuma yapmak isterseniz Yalın serisiyle tanışın.
Ben hemen serinin ikinci kitabı Esmerim Lal okumaya gidiyorum.
YLN CLUB'te olaylı bir şekilde tanışan Armağan ve Ertuğrul ertesi gün görüşeceklerini bilmiyorlardı ve bir daha görmek istemezlerdi.
Efsane diye bilinen yakışıklı, cesur, inatçı ve güçlü Ertuğrul mimarlık dışında taş tasarımcısıydı ve Armağan ile ortak projeler hazırlayacaktı.
Güçlü duruşuyla genç yaşına rağmen başarılara imza atan Armağan tıpkı Ertuğrul gibidir. Zıt kutupların birbirini çekmesi gibi onlar yaşadıkları zorluklarda birbirine çekildi ve aşkı en güzel haliyle yaşadılar.
Geçmişten gelen sırlar, acılar gelecekteki güçlüklerde birlikte yol aldılar ama her olayda iki inatçı ayrılacak korkusu yaşatarak.
Dostlukları, bağlılıkları, aile bağları derin aşkları ile keyifle okunacak bir kitap.
Aşk kapılarını çoktan çalmıştı ama onların bundan haberi yoktu.
Ölüm sadece bedenleri ayırır. Ruhlarımızdaki ve kalbimizdeki birliktelik bakidir.
Sen, benim eksik olan parçamdın ve ben seni bulduğum gün tamamlandım.