2022 31. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2022 14:12
#kitapkonusu #kitapyorumum Nesef, Pamir,Derin,Mertcan çok yakın dört arkadaşlar. Nefes ve Pamir başarılı avukatlar ve birlikte çalışmaktadırlar. Nefes duruşmaya gittiği bir gün Ayaz tarafından fark ediliyor. Avukatı olmasını teklif ediyor. Karizmatik biri olduğu için Nefes etkileniyor ama Ayaz tutuluyor ve artık Nesef benim diyor. Evinin yanındaki evi satın alıyor. Bol korumaları ve işleri nedeniyle Nefes ne kadar karşı koymaya çalışsa da Ayaz'dan etkileniyor. Duruşmaya gittikleri bir gün silahlı saldırıya uğrarlar ve Pamir vurulur ve ne yazık ki hayatını kaybeder. Arkadaş acısı çeken Nefes Ayaz ile daha çok vakit geçirmeye başlar. Fakat Nefes Ayaz'ın çok tehlikeli biri olduğunu fark edemedi. ⁉️Yaşadığı acılar , Ayaz'ın kişiliği Nefes'in hayatını nasıl etkiledi? ⁉️Bir erkek bir kadını hem mutlu hem de mutsuz edebilir mi? ⁉️ Aşk sınır tanır mı? tanımalı mı? Kitap kurgusu Ayaz'ın ve Nefes'in anlatımları ile ilerliyor. Olaylara bakış açısı karakterin anlatımları ile güçlendirilmiştir. Sade ve akıcı dille yazılmış, sürükleyici bir roman. Arkadaşlık ve aşk konuları ile bir nefeste, keyifle okuyacağınız bir kitap.
RağmenNazlı Özcan Kılıç · Luna Yayınları · 202211 okunma