·264 syf.····Okunma: 23 Ocak 2022 17:35 Hazel ve Josh üniversitede bir şekilde tanışmış ama yıllarca hiç görüşmemiş iki yabancıdır. Aradan 7 yıl geçtikten sonra Hazel’in en son çalıştığı yerdeki arkadaşının abisinin Josh olduğunu öğrenir. Yolları tekrar kesişir ve yakın arkadaş olmaya karar verirler. Çünkü Hazel kendine göre çok fevri davranan, aklına geleni söyleyen, fazla hareketli ama çok eğlenceli ve gittiği yerlerde sakatlıklarıyla insanların utandığı bir insandır ve Josh ise tam tersi düzenli sabırlı olgun insanlardan hoşlanır.
Kitap bu noktaya göre tamam ama kitapta sevmediğim bir şey varsa ilk 30 sayfa Hazel’in nasıl değişik bir insan olduğunu gözümüze sokmaya çalışılmasıyla geçiyor . Sürekli aynı şeyler dönüp duruyor o kadar vurguya gerek yok, aynı zamanda da çokta değişik bir insan değil bence. Konu çok hızlı ilerliyor ve olaydan olaya bir anda atmamış gibi olması da hoşuma gitmedi. Ayrıca çok cinsellikle ilgili sahne ve şakalar içeriyor ki hiç sevdiğim şeyler değildir.
Ama yine de eğlenceli değildi diyemem güzeldi bazı yerlerde eğlenceliydi ama beklentimin altında kaldı diyebilirim sadece kitap kapak rengine bayıldım