Evelyn Hugo’nun Yedi Kocası
2022 1. kitabı
Merhaba bugün Evelyn Hugo’nun Yedi Kocası’ndan bahsedeceğim. Öncelikle belirtmek isterim ki kitabın sonuna kadar Evelyn’e hayrandım. Çok güçlü olduğunu ve yaptıklarının ağırlığı altında ezilmeyişini, dimdik duruşunu düşünüyorum sadece. 64. Bölümde okuduğum şeyle nefessiz kaldım ve Monique kadar gerçek olmamasını umdum. Ama Monique gibi ona kızıp kızmamakta arada kalmıştım. Bir yerlerde ona kızmış olsam da ona hayranlık duyuyorum. Kitap çok akıcıydı. Hugo’nun hayatına rahatça girebildim. Şimdiki hayat ve geçmiş arasındaki ayrım çok güzel yapılmıştı. Bence kim okursa okusun tam olarak taraf tutamayacak ve birini suçlayamayacak. Kitap hakkında hiçbir alıntı paylaşmamaya karar verdim çünkü yazacağım her cümle bir spoiler gibi geldi. Zamanınıza değecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. 10/10 Evelyn Hugo’nun Yedi KocasıEvelyn Hugo’nun Yedi Kocası Taylor Jenkins ReidTaylor Jenkins Reid
Roman
Evelyn Hugo’nun Yedi KocasıTaylor Jenkins Reid · Yabancı Yayınları · 20204,301 okunma