Buluşmak istediğim herkesle buluşmak. Tabi kalbim dayanırsa..
Günaydın 1K. Edit: Kimse yaptıklarımı yapmasın:) En çok da 1. Şık. Bu bir hayal. Yalnız hayal edin:)
Duyuru
··1 alıntı·
11,4bin Gösterim
9.cu hayalimi şuan gerçekleştiriyorum. Veeeee. Çoooook süpeeeer... Hadi siz de dans edin. Ayrıştım hücrelerimden. Alper Ayyıldız.
Önceki 19 yanıtı göster
Hiç belli olmuyor oysa ki dhdndjsnhshx
9 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Aygunun bir mahnisi yadima dusdu))El ele verek birlikde biz ,dillere dussun bu sevgimiz)azz bele ucurumda da yanindayam,cesaretin catmasa arxanda durmaga haziram,teki en boyuk arzun ureyinde qalmasin.arxadan iteliyerem o.hissi uasayarsan,ama.tebiiki once Fovqaledinin doseyinin asagida olmasinnan emin olmaliyam sora
Şuan 18 ci şıkkı gerçekleştirdim. 🥳🥳🥳🥳🥳Sanki yağmur benim için yağıyormuş. Ben ıslandım sakinledi🙈 Harikaydı buuu
Az önce bir hayalime bir adım yaklaştım😍🙈🥳 İlk defa araba kullandım🙈 Burada kayıtlı kalsın da bu günü unutmayayım.
Rəbbim bütün diləklərini yerinə yetirə biləcək güc, sağlam və uzun ömür nəsib etsin, inşallah. Diləkrinin bir neçəsindən başqa hamısını mənim də etmək istədiklərimdir. Bəzilərini yaşamışam amma qismən. Məsələn maşın sürmüşəm, amma maalesef çox qısa yol, yağışda islanmışam anam qışqırana kimi😂dağa çıxmışam amma qışqırmaq ağlıma gəlməyib😅velosipedi isə təəssüf ki hələ də sürə bilmirəm, oğlumun velosipedi ilə məşq edirəm amma alınmır😐, dünyanı gəzmək( başda müqəddəs torpaqlar olmaq üzrə) , piano çalmaq, uçurumdan (belimdə kəmərlə əlbəttə ki) atlamaq, o da bəlkə tərəddüdlüyəm hələ də😁 mənim diləklərim arasındadır.